دپارتمان نرم افزار
(Software Development Department)
به جرات میتوان گفت یک محصول نرمافزاری میتواند یک اثر هنری تخصصی باشد چرا که تلفیقی از هنر و تخصص میباشد. برای تولید یک محصول نرمافزاری گروهی از برنامهنویسان، طراحان و ارتیستها گرد هم میآیند تا نهایت تخصص، ذوق و زیبائی را در یک محصول نرمافزاری به نمایش بگذارند. در دپارتمان نرمافزار نسام متخصصین به لطف تخصص و مهارت خود بر روی کارائی، امنیت و بهرهوری محصول تمرکز مینمایند و طراحان نیز راحتی کاربری و سهولت استفاده از نرمافزار را مد نظر قرار میدهند تا حاصل تلاش آنها محصولی در خور شایسته و کاربرپسند باشد.
مراحل طراحی و پیادهسازی نرمافزار
بررسی، تحلیل و ایجاد طرح اولیه
مرحله بررسی، تحلیل و ایجاد طرح اولیه اولین مرحله و به نحوی مهمترین مرحله در ساخت یک محصول نرمافزاری میباشد. در این مرحله، ایده اولیه محصول بررسی و تحلیل میشود و بر اساس این تحلیلها یک سری نیاز مطرح میگردد. نیازهای مطرح شده مورد امکانسنجی قرار میگیرند و اولویتبندی میگردند. در نهایت یک طرح کلی از اهداف و استراتژی درست برای رسیدن به آنها تبیین میگردد و بر اساس آن طرح اولیه نرمافزار شکل میگیرد.
کدنویسی نرمافزار
پس از بررسی ایده اولیه و تحلیل و امکانسنجی نیازها، بر اساس اهداف و استراتژیهایی که در مرحله قبل مشخص میگردد تیم برنامهنویسی نسام وارد عمل شده و با استفاده از بروزترین تکنولوژیها و تکنیکهای برنامهنویسی قسمتهای مختلف نرمافزار مورد نظر را پیادهسازی میکند. تیم برنامهنویسی نسام کدنویسی را به نحوی اتجام میدهد که نرمافزار در زمان اجرا سازگاری کامل با سیستمعامل مورد نظر را داشته باشد و نکات مرتبط با بهینهسازی سرعت لود و همچنین تجربه کاربری در آنها رعایت میشود.
طراحی گرافیکی نرمافزار
در این مرحله رابط کاربری برای صفحات مختلف و در اندازههای مختلف برای نرمافزار طراحی میشود. منظور از طراحی رابط کاربری یا User Interface در حقیقت چهره اصلی محصول نرمافزاری میباشد. تیم گرافیک دپارتمان نرمافزار نسام با تجربه فراوان در این زمینه و بهرهگیری از نرمافزارهای طراحی گرافیک و بر اساس سلایق مشتریان بصورت کاملا اصولی و با قابلیتها و امکانات درخواستی، صفحات محصول نرمافزاری را طراحی میکنند.
آزمایش نرمافزار و رفع خطاهای احتمالی
در این مرحله قسمتهای مختلف محصول تست میشود و نتیجه بدست آمده با اهدافی که قبلا در مرحله ایجاد طرح اولیه مشخص شده بود مقایسه میگردد و در صورت وجود هر گونه مغایرت مشکل حل میشود. همچنین برنامهنویس صحت کلیه کدهای نوشته شده را میسنجد و در صورت وجود خطا آن را تصحیح مینماید. حال که این مراحل با دقت کامل انجام گردید محصل آماده میباشد.
ماموریت دپارتمان نرمافزار
متخصصان دپارتمان نرمافزار نسام سعی بر آن دارند همواره از جدیدترین تکنولوژیها و تکنینکهای برنامهنویسی به همراه آخرین متدهای طراحی و دیزاین جهت تولید محصولات نرمافزاری استفاده نمایند تا شما با افتخار محصول نرمافزاری خود را به مشتریان معرفی نمائید. و این اطمنیان را حاصل نمائید که ما همواره در کنار شما هستیم.
در هر لحظه با ما در ارتباط باشید:
همچنین مفتخریم دانش و تخصص خود را با شما به اشتراک بگذاریم. جهت آموزش اختصاصی تیم فنی خود، با دپارتمان آموزش ما در ارتباط باشید.
مطالب مفید
نرمافزارهای تحت وب
نرمافزارهای تحت وب نرمافزارهای کلاینت / سرور میباشند بدین معنی که کاربران با استفاده از Browserهای مرسوم مانند (گوگل کروم، فایرفاکس، اپرا، اکسپلورر) درخواست خود را به هسته مرکزی نرمافزار واقع در سرور ارسال مینمایند و هسته مرکزی نرمافزار تمامی درخواستهای کاربران را دریافت نموده و پردازشهای لازم را بر روی آنها انجام داده و نتیجه درخواست را به کاربر ارسال مینماید. با توجه به ویژگیها و امتیازات این نوع نرمافزارها نسبت به نرمافزارهای ویندوزی، از محبوبیت بسیار بالائی برخوردار بوده و اکثر سازمانها تمایل دارند از این نوع نرمافزارها استفاده نمایند.
- مستقل از سیستم عامل کاربر میباشند؛ یعنی کاربر میتواند با استفاده از موبایل، تبلت و لپتاپ و کامپیوتر از قابلیتهای نرمافزار بهرمند شود.
- نیاز به نصب هیچ نرمافزاری بر روی سیستم کلاینت نیست.
- نصب آپدیتها و بروزرسانیها بر روی سرور و عدم نیاز به نصب بروزرسانیها بر روی سیستم کاربر.
- مدیریت متمرکز کاربران و تعیین سطوح دسترسی کاربران.
- مدیریت راحتتر پشتیبانگیری و ریکاوری اطلاعات
- یکپارچگی اطلاعات و دسترسی در هر زمان و هر مکان
- سرعت بالا بدلیل عدم وابستگی به سخت افزار کاربر
- امکان برقراری امنیت اطلاعات بصورت متمرکز
نرمافزارهای ویندوزی
طراحی و پیادهسازی وبسایت
وب سایت شخصی
وب سایت شرکتی
وب سایت فروشگاهی
برای افزودن متن دلخواه خود اینجا کلیک کنید
اپلیکیشن موبایل
اپلیکیشن موبایل عبارتاست از نرمافزارهایی که ارتباط مستقیم با پردازندههای سیستم عامل گوشی همراه دارند و مستقیماً درخواستهای کاربران را انجام میدهند.
اپلیکیشنها در موبایل به صورت مستقیم دستوری را انجام میدهند که کاملاً برای کاربران قابل رؤیت میباشد. برای مثال شما برای فعالیتهای مالی بسته به حساب بانکی خود ممکن است از اپلیکیشن موبایل بانک استفاده نمائید و یا ممکن است برای دنبال کردن رویدادهای ورزشی از اپلیکیشن پخش زنده استفاده نمائید. همچنین برخی کاربران که از طریق فروشگاه اینترنتی به خرید میپردازند ممکن است از اپلیکیشن سایتهای فروشگاهی مانند اپلیکیشن دیجی کالا استفاده نمایند.
ممکن است بازی خاصی هم برای PC ارائه شود و هم به صورت اپلیکیشن موبایل ارائه گردد که در این صورت توسعه دهنده نرمافزار سعی میکند این بازی را بر پایه دستگاههای دیجیتال تولید نماید. برای مثال clash of clans از مواردی است که برای انجام بازی برنامهنویسی شده است.
یک اپلیکیشن موبایل ممکن است بر پایه سیستمعامل اندروید باشد که در این حالت به این نرمافزار اصطلاحاً اپلیکیشن موبایل اندروید میگویند، یا ممکن است سیستمعاملی که این نرمافزار را مدیریت میکند بر پایه IOS باشد که در این حالت به آن اپلیکیشن IOS یا اپلیکیشن اپل میگویند. برای دیگر سیستمعاملها همانند ویندوز فون، بلک بری، جاوا، سیمبین و غیره نیز اپلیکیشنهایی بسته به نوع بستر سیستمعامل طراحی شده است.
دپارتمان نرمافزار با هدف طراحی و پیادهسازی سیستمهای نرمافزاری (تحت وب، ویندوز، موبایل) و راهاندازی وبسایتهای شرکتی و دولتی و نیز ارائه خدمات هاستینگ و ثبت دامنه تاسیس گردیده است. دپارتمان نرمافزار با داشتن منابع انسانی جوان، مجرب و غنی امکان ارائه خدمات گسترده و جامع در حوزه طراحی و تولید نرمافزارهای تخصصی را دارا میباشد. این دپارتمان به پشتوانه تجربه تولید، نظارت بر تولید و پیادهسازی سیستمهای نرمافزاری تخصصی برای سازمانها و شرکتها از منظر پیادهسازی سیستمهای نرمافزاری و ارائه راهکارهای سیستمی میباشد. تولید و پیادهسازی نرمافزارهای مختلف با فناوری روز، سرعت و کیفیت بالا در ارائه خدمات مربوطه همواره در دستور کار این دپارتمان قرار دارد، بر این اساس این شرکت؛ تولید نرمافزارهای تخصصی با رویکرد مشتری-محوری را به عنوان کسب و کار مهم خود قلمداد کرده و در این خصوص موفقیتهای فراوانی را کسب نموده است. دپارتمان نرمافزار از تیمهای فنی و مشاورین مجرب با سوابق و تجربیات درخشان در مراحل طراحی تا پیادهسازی نرمافزارها و نظارت بر انجام پروژهها استفاده مینماید. رشد فرآیند حجم دادههای سازمانی از یکسو، تنوع و پیچیدگی که کسب و کار سازمانها امروزه درگیر آن هستند از سوی دیگر، این دپارتمان را واداشته تا از پیشروترین فناوریها در طراحی خود استفاده نماید. این دپارتمان به عنوان مجری طراحی سایت و مشاور در حوزه طراحی پرتال و طراحی وب سایت با استفاده از استانداردها در برنامه نویسی و طراحی سایت و نرمافزارهای تحت وب، رعایت و بکارگیری کامل و بدون نقص استانداردهای بهینهسازی موتورهای جستجو بخصوص گوگل برای کسب بهترین نتیجه در جستجوگر گوگل مبتنی بر کلمات کلیدی کسب و کار شما، پشتیبانی 24 ساعته، طراحی زیبا و جذاب و ظاهری متفاوت در طراحی وب سایت، استفاده از تیم تحلیلگر قبل از انجام پروژه، برنامهنویسی وبسایت، ارانه بهترین سرورهای داخل ایران، توانسته امتیازات انحصاری را به ارمغان بیاورد.
محصولات نرمافزاری را به سه گروه میتوان تقسیمبندی نمود:
نرم افزار های پایه (Programming Software)
نرم افزارهای سیستمی (System Software)
نرم افزار های کاربردی (Application Software)