
مجازی سازی شبکه
ساختار سنتی برای مدیریت سوئچینگ و روتینگ دادهها و کنترل استریمِ اطلاعات، از سوئیچ و روتر فیزیکی استفاده میشود و لازم میباشد تمامی روترها و سوئیچها بصورت مستقل و بر اساس توپولوژی که مدیران IT طراحی میکنند، کانفیگ و پیکربندی شود. در روشهای سنتی مدیریت، کنترل و نظارت بر ساختار شبکه بر عهده مدیران IT میباشد و تنها چند ابزار کمکی در اختیار آنها میباشد تا بتوانند از عهده مسئولیت خود بربیایند. روشهای قدیمی احتمال بروز خطا بسیار بالا میباشد چرا که هم تعداد منابع سختافزاری زیرساخت شبکه زیاد میباشد و هم احتمال خطای انسانی وجود دارد، درحالیکه مجازی سازی شبکه (NV) تبدیل منابع سختافزاری شبکه به ماشینمجازی و مدیریت یکپارچه آنها میباشد.
مجازی سازی شبکه چیست؟
مجازی سازی شبکه چیست؟
مجازی سازی شبکه، خدمات شبکه را از سخت افزار اصلی جدا میکند و امکان تهیه نسخه مجازی کل شبکه را فراهم میکند. ایجاد، تهیه و مدیریت برنامههای شبکه در نرم افزار و در عین حال استفاده از زیرساخت فیزیکی شبکه به عنوان Backplane برای انتقال بسته در مجازی سازی شبکه امکان پذیر است. منابع شبکه فیزیکی مانند Switching, Routing, Firewalling, Load balancer, شبکههای خصوصی مجازی (VPN) و موارد دیگر، به صورت تجمیع، در نرمافزار تعبیه شدهاند و فقط به زیرساخت فیزیکی شبکه جهت انتقال بستهها نیازمندیم.
هدف از مجازی سازی شبکه
جدا از اینکه با مجازیسازی شبکه کارایی و انعطافپذیری افزایش و هزینهها کاهش مییابد، بلکه شرکت شما میتواند یک شبکه منطقی (logical) جدید در حین استفاده از سختافزارهای فیزیکی موجود ایجاد کرده و راهاندازی نماید. این شبکه منطقی مستقل از سایر شبکههای مجازی میباشد که حتی اگر تجهیزات یکسانی اعم از کابل، روتر، سوئیچ با دیگر شبکهها داشته باشد، میتواند ترافیک شبکه را در بخش منطقی متفاوت نگاه داشته و از اختلاط آن با منابع دیگر جلوگیری کند.
مجازی سازی شبکه با اجازه دادن به چندین شبکه با زیرساختهای متفاوت در یک بستر فیزیکی مشترک، انعطافپذیری و یکپارچگی مدیریت را فراهم کرده و امنیت را ارتقا میدهد که تمامی این موارد در رابطه با سختافزار فیزیکی برای سازمان و شرکت شما هزینه کمتری دارد. از آنجایی که عملکرد شبکه، امنیت و برنامهها برای کسبوکارهای تجاری اهمیت بسزایی دارد، از این رو، ارائه خدمات و پشتیبانی و پاسخگویی در خصوص مجازیسازی شبکه تخصص شرکت هوشمند افزار نوین راهبرد میباشد.
مزایای مجازی سازی شبکه
مجازی سازی شبکه با اتوماسیون و ساده سازی بسیاری از فرایندهایی که برای اجرای شبکه Datacenter و مدیریت شبکه و امنیت در فضای Cloud انجام میشود، به سازمانها کمک میکند تا پیشرفتهای اساسی در سرعت، چابکی و امنیت داشته باشند. برخی از مزایای اصلی مجازی سازی شبکه عبارتند از:
ما با تحلیل تخصصی شرایط سازمان شما،
مطمئنترین راهکار مجازی سازی دیتاسنتر را به شما پیشنهاد میدهیم.